Over ons

40 jaar expertise in het maken van hoogwaardige en duurzame zitmeubelen.

Over zetelfabriek demuynck

Belgische ambacht van de bovenste plank

Opgericht in 1974 en met de 2de generatie aan het stuur, heeft zetelfabriek Demuynck een 40 jaar lange ervaring opgebouwd in het maken van hoogwaardige en duurzame zitmeubelen. Demuynck is een 100% Belgisch bedrijf met het volledig productieproces op 1 locatie in Wevelgem.

 

Grondstoffen van de beste kwaliteit

Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt: rompen in massieve beuk met pen- en gatverbinding, semi-anilineleder, geselecteerde stoffen, metalen nossagvering en de hoogste densiteiten van polyurethaanschuimen. De fabricage en stoffering worden uitgevoerd op ambachtelijke wijze door onze loyale medewerkers: een professionele afwerking door handwerk.

Over zetelfabriek demuynck
Over zetelfabriek demuynck

Uw wens is ons streefdoel

Door de identiteit van Belgische kwaliteit en ambacht, is er een grote flexibiliteit. Custommade modellen, projectmodellen en maatwerk zijn een evidentie. Het personaliseren van een zitmeubel is een troef met garantie voor een ideaal zitcomfort en een langdurig plezier van uw salon.

Over zetelfabriek demuynck

Sinds 1974

In 1974 zijn Christian en Francine Demuynck gestart met de zetelfabriek en hebben zij deze al snel als vaste waarde in de meubelsector op de kaart gezet.

Familiebedrijf in hart en nieren

In 1974 zijn Christian en Francine Demuynck gestart met de zetelfabriek en hebben zij deze al snel als vaste waarde in de meubelsector op de kaart gezet. In 1987 werd Demtre opgericht die zich specialiseerde in het produceren van ambachtelijke en massieve eikenhouten meubels. In de loop der jaren kregen vader en moeder Demuynck versterking van hun dochter Kathy en hun 2 zonen Bruno en Thierry. 

 

Vandaag staat Thierry aan het roer van de zetelfabriek, Kathy aan het roer van Demtre en in 1998 startte Bruno D-Interieur op dat gespecialiseerd is in het maken en plaatsen van maatmeubilair en parket. 
Tot op de dag van vandaag bestaat er nog steeds een vruchtbare samenwerking tussen de 3 entiteiten. 

 

Contact

Over zetelfabriek demuynck

Seat&Greet 

Voor groepen en professionele klanten stellen wij op afspraak occasioneel onze deuren open. Kom de ambacht opsnuiven in ons leder- en stoffenmagazijn, knip- en stikatelier, zagerij, garnierdersatelier…

Mail ons voor meer informatie.